Možná Tě zajímá..

sobota 21. ledna 2012

Hime Gyaru ♥

aneb styl, který nikdy nepřestanu obdivovat!! :)

Je to až skoro k neuvěření, když lidé milují svůj styl natolik, že jim není líto peněz a času, který do něho vráží. Další důležitou věcí k provozování stylů ať je jakýkoliv, je mít obrovské seběvědomí, schopnost nečervenat se, když někdo tupě zírá a také se v tom umět nosit..
  • Řekněme to zkráceně, vše, co je uvedeno výše, Hime Gyaru splňují.. :))
Styl je založený na krásném roztomilém xichtíku, make-upu (včetně lepení řas), dlouhých vlastech z kterých si vytváří pro mě dosti složité a nepochopitelné účesy ( za které by Vás/vás stejně jako za ostatní věci z toho stylu v ČR ušlapali!! ) princeznovských šatech, roztomilé obuvi v pastelových barvách na podpadku doplněné mašličkami, kytičkami nebo jinýma pidivěcičkama. (podpatek a "kýčoviny" nejsou pravidlem, tudíž nemusí být vždy! :) a také na PLATINOVÉ KARTĚ (nebo alespoň na nějaké s větším obnosem peněz. Šaty, líčidla, klipy do vlasů a boty za bonbóny nebo hezký úsměv totiž nekoupíte :(( :D)

Článek není příliš rozsahlý, ale má být důkazem toho, že jsem jejich velký obdivovatel, fanoušek a najednu stranu i závistivec :))

Profesionálové:


Japanese Hime Gyaru in Pink Hair Style Phots Japanese Hime Gyaru in Pink w/ Big La Pafait Hair Bow, Lace & Flowers

Maslicky

Když už jsem se stylem přestěhovali do Asie, proč hudbu odlišovat? :D¨


Zasílám pozdrav z "Himalájí"/(Mostu)

Snow=WINTER..

ťap tlap! :D

P.S. Takhle bylo včera :D

1 komentář:

Každý komentář a návštěva mě moc potěší!
Annie Lang ♥