Možná Tě zajímá..

sobota 14. dubna 2012

Barva na vlasy?

aneb Udělej to ještě jednou a zlámu ti ruce!!

Hrůza hrůz.. Před dvěma dny jsem psala, že jsem si koupila barvu na vlasy.. Odstín: Super blond. Doufala jsem, že budu mít krásnou barvu, jenže to bych nemohla být já, dítě smolaře, aby se něco nezkazilo. Podle návodu jsem všechno v krabičce od barvy na vlasy smíchala v mističce, natáhla si "pytlíkovou rukavici" a s chutí jsem se pustila do barvení. Nechala jsem jí působit 40 minut. Správně měla být barva na hlavě 45 minut, ale díky Bohu, že jsem to neudělala. Třeba by to bylo ještě horší.. Nebo snad lepší? To už se nikdo nikdy nedozví.. :)

Po 40 minutách jsem se rozhodla barvu si z hlavy smýt. Už když jsem se koukla do zrcadla viděla jsem, že mé vlasy chytli poněkud "zlatavý" odstín, ale pořád jsem žila v naději, že to bude lepší. Po umytí se moje naděje totálně vypařily a já zjistila, že jsem na tom daleko hůř než jsem si původně myslela. Mé vlasy se proměnily v "opravdovou lvi hřívu". Pokud jste někdy viděli lva. Tak přesně takovou barvu jsem měla na hlavě. Chtělo se mi brečet!! Místo krásné blond, je ze mě rezavej lev. "Ale já to tak nenechala":Proběhlo mi hlavou a začala jsem hledat na internetu "jak se zbavit barvy na vlasy". Našla jsem pár typů a také jsem jich většinu vyzkoušela. Jedna paní radila mýt vlasy šampónem na mastné vlasy a smývat "vařící/horkou" vodou. To myslím, že mi pomohlo nejméně. Druhým typem bylo mytí vlasů obyčejným mýdlem. To už se barva "jakš-takš"  pomlau, ale jistě začala pouštět vlasů (Vlasy jsou po tomto "mytí, ale tak suché, že se na to radši vykašlete :)) ), ale největším triufem pro mě byla rada použít OCET. Nikdy bych nevěřila, že něco takového mě zbaví toho, co jsem měla na hlavě, ale opravdu to funguje!! Sice jsem smrděla jako utopenec, ale odporný "rezavý lev" byl ten tam. Teď už vypadám "LÉPE". Sice to není pořád ten odstín, co jsem očekávala, ale přece jen je to odstín, s kterým se nebojím vyjít ven před barák..

Tak to dopadá, když se člověk nudí a musí pořád experimentovat. :D:D
+
Přidávám: Dnešní "NAIL-ART" :))

1 komentář:

  1. Na rezavý odstíny blond prý pomáhá přebarvit ,,ledovým" odstínem blond ten by nikdy neměl chytnout to žluta nebo rezava a kdyby to nepomohlo zkus Silver šampon třeba z DM ten dobře stahuje žlutý nádech ... tady je o tom pár diskuzí :)
    http://www.omlazeni.cz/ktera-barva-vam-33-145124-0.html
    http://www.omlazeni.cz/jaky-sampon-proti-71-2948-0.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář a návštěva mě moc potěší!
Annie Lang ♥